Geschiedenis

Van Wel Bouwonderneming is gestart in 1977 te Gronsveld als eenmansbedrijf op het gebied van timmerwerk. De eerste medewerkers begonnen in 1978. In 1979 werd Portas deuren-, trappen- en keukenrenovatie als tweede tak toegevoegd aan het bedrijf. In 1980 brak het moment aan om naar een grotere locatie te verhuizen. Van Wel Bouwonderneming verhuisde met haar vijf medewerkers naar Bunde, de huidige vestiging, om daar verder te kunnen groeien. Van Wel Bouwonderneming werd een allround bouwbedrijf. Het realiseren van kleine verbouwingen en grote bouwwerken werd een dagelijkse bezigheid. Er is gekozen om Portas af te stoten, om een volledige focus te hebben op het voorgaande. Bijna veertig jaar later is van Wel Bouwonderneming nog altijd een modern professioneel geleid familiebedrijf.


Missie

“Als zelfstandige aannemer kunnen blijven bouwen en verbouwen. De mensen die er werken hebben het naar hun zin, zowel onderling als met de opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn meer dan te tevreden over het geleverde resultaat en de samenwerking.”


Werkmethode

De samenstelling van onze projectorganisatie wordt bepaald door de complexiteit en omvang van het project. Dit geeft aan dat we een bijzondere organisatiestructuur hebben. Het projectteam kan variëren van één persoon tot een volledig team van diverse vakdisciplines. Dit verkleint de kans op fouten en misverstanden. Korte communicatielijnen, slagvaardigheid en vakbekwaam gemotiveerde medewerkers zijn belangrijk voor een soepele en vlotte manier van werken. Dat wordt nog eens versterkt door eigen materieel, eigen werkplaats en moderne hulpmiddelen. Op die manier is er ruimte voor specifieke wensen op elk moment van het bouwproces en wordt onze doelstelling “kwaliteit leveren tegen concurrerende prijzen” vrijwel altijd gerealiseerd.